Skip to Content

Inhoudelijk talent is de basis voor het succes van Esri Nederland. Kennis van het Esri-platform en de marktgebieden vormen de elementen waarmee we onze klanten verder kunnen helpen. Het Esri Talent Development Program biedt de kans op een vliegende start van een mooie carrière binnen Esri Nederland. Ambitieuze talenten krijgen de mogelijkheid om in een periode van twee jaar zichzelf te ontwikkelen tot GIS-professional op het gebied van sales en techniek.

 

Op 1 september 2020 start het volgende Esri Talent Development Program. Solliciteren is mogelijk tot 15 mei 2020. Kijk snel op vacatures.esri.nl om meer over het Esri Talent Development Program te weten te komen en te solliciteren.

GIS-professional

Vakinhoudelijk wordt tijdens het Esri Talent Development Program veel tijd vrijgemaakt voor het complete ArcGIS-platform, waaronder desktop-, server-, mobiele en online producten. Afhankelijk van jouw richting binnen het programma krijg je via trainingen, workshops en een-op-een voldoende technische kennis om klanten op commercieel gebied te overtuigen. Of je leert alles wat je moet weten over ons ArcGIS-platform en hoe jij met onze technologie impact kan hebben bij onze klanten. 

Soft skills

Maar met alleen kennis en kunde ben je er niet. Daarom bestaat de andere helft van het programma uit de ontwikkeling van competenties. Zo wordt er veel aandacht besteed aan soft skills, zoals communicatie- en presentatievaardigheden. Verder komen Esri-specifieke zaken aan bod, zoals onze cultuur, kernwaarden en achtergrond.

Ervaringen

Op videos.esri.nl vertellen oud-trainees over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na het Esri Talent Development Program.

Caroline Herder volgde in 2014-2015 het Esri Talent Development Program. Ze schreef over haar ervaringen op het Esri Nederland-blog.
Lees de blogs van Caroline Herder

Selectieprocedure

Selectieprocedure

Je kunt je aanmelden tot 18 mei 2020. Er zijn vervolgens drie selectierondes waarin jij ons kan laten zien waarom we voor jou moeten kiezen. Dit doe je door middel van een presentatie, een assessment en gesprekken met jouw toekomstige manager en HR. Uiterlijk begin juli hoor je van ons of jij één van de trainees bent die op 1 september 2020 bij Esri Nederland start.

Werken bij Esri Nederland

Op de hoogte blijven?

Neem contact op met Annelore Verweij , HR-adviseur.