Skip to Content

Inhoudelijk talent is de basis voor het succes van Esri Nederland. Kennis van het Esri-platform en de marktgebieden vormen de elementen waarmee we onze klanten verder kunnen helpen. Het Esri Talent Development Program biedt de kans op een vliegende start van een mooie carrière binnen Esri Nederland. Ambitieuze talenten krijgen de mogelijkheid om in een periode van twee jaar zichzelf te ontwikkelen tot GIS-professional op het gebied van sales en techniek.

 

Heb je vragen of wil jij op de hoogte blijven over ons volgende Esri Talent Development Program? Neem dan contact op met onze HR-adviseur Annelore Verweij (+316 12 068 839 of averweij@esri.nl).

GIS-professional

Vakinhoudelijk wordt tijdens het Esri Talent Development Program veel tijd vrijgemaakt voor het complete ArcGIS-platform, waaronder desktop-, server-, mobiele en online producten. Afhankelijk van jouw richting binnen het programma krijg je via trainingen, workshops en een-op-een voldoende technische kennis om klanten op commercieel gebied te overtuigen. Of je leert alles wat je moet weten over ons ArcGIS-platform en hoe jij met onze technologie impact kan hebben bij onze klanten. 

Soft skills

Maar met alleen kennis en kunde ben je er niet. Daarom bestaat de andere helft van het programma uit de ontwikkeling van competenties. Zo wordt er veel aandacht besteed aan soft skills, zoals communicatie- en presentatievaardigheden. Verder komen Esri-specifieke zaken aan bod, zoals onze cultuur, kernwaarden en achtergrond.

Ervaringen

Op videos.esri.nl vertellen oud-trainees over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na het Esri Talent Development Program.

Caroline Herder volgde in 2014-2015 het Esri Talent Development Program. Ze schreef over haar ervaringen op het Esri Nederland-blog.
Lees de blogs van Caroline Herder

Op de hoogte blijven?

Neem contact op met Annelore Verweij , HR-adviseur.