Skip to Content

Inhoudelijk talent is de basis voor het succes van Esri Nederland. Kennis van het Esri-platform en de marktgebieden vormen de elementen waarmee we onze klanten verder kunnen helpen. Het Esri Young Professional Program biedt de kans op een vliegende start van een mooie carrière. Jonge talenten krijgen de mogelijkheid om in een periode van twee jaar zichzelf te ontwikkelen tot GIS-professional.

GIS-professional

Vakinhoudelijk wordt tijdens het Esri Young Professional Program veel tijd vrijgemaakt voor het complete ArcGIS-platform. Als young professional word je meegenomen via trainingen, workshops en een-op-een in de wereld van GIS via de desktop-, server-, mobiele en online producten. 

Soft skills

Maar met alleen kennis en kunde ben je er niet. Daarom bestaat de andere helft van het programma uit de ontwikkeling van competenties. Zo wordt er veel aandacht besteed aan soft skills, zoals communicatie- en presentatievaardigheden. Verder komen Esri-specifieke zaken aan bod, zoals onze cultuur, kernwaarden en achtergrond.

Ervaringen

Op videos.esri.nl vertellen oud-trainees over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na het Esri Young Professional Program.

Caroline Herder volgde in 2014-2015 het Esri Young Professional Program. Ze schreef over haar ervaringen op het Esri Nederland-blog.
Lees de blogs van Caroline Herder

Op de hoogte blijven?

Neem contact op met Annelore Verweij , HR-adviseur.