Skip to Content

Centraal portaal voor geo-informatie

ArcGIS biedt een portaal waar geo-informatie centraal ingericht en beheerd kan worden.

Gegevensbeheer is belangrijk omdat organisaties binnen het geografische informatiesysteem (GIS) met meer gegevens werken dan ooit tevoren. Om deze te verzamelen, organiseren en beveiligen zijn veilige en efficiënte manieren nodig. In de huidige digitale economie is data een troef die gebruikt kan worden om beter geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot bedrijfsprocessen. Van het optimaliseren van de bedrijfsvoering tot het verlagen van de kosten. Allemaal met als einddoel het verhogen van de omzet en winst. Een centraal portaal is gewenst om al deze gegevens te monitoren en te beheren.

De kracht van één centraal portaal

Naast een online GIS systeem is het ook een geografisch content management systeem. Het is een portaal voor samenwerking. Bekijk op welke vlakken ArcGIS de verbindende factor kan zijn voor uw organisatie.

Previous
Next

Bouw een fundament met een centraal portaal

Een centraal portaal voor geo-informatie is een gegevensbeheersysteem dat is uitgebreid met geografische gegevens. Denk aan een locatie op aarde of de positie van een object in de ruimte waar u uw gegevens ook wilt opslaan, Esri biedt een ruimtelijke database die aan uw behoeften voldoet. U kunt verbinding maken met bestaande databases en realtime gegevens uploaden voor al uw mapping- en analysebehoeften. Daarbij biedt de technologie van Esri hulpmiddelen voor analyse van deze gegevens. 

Ontdek ArcGIS Online
Ontdek ArcGIS Enterprise