Skip to Content
Download de case study | Efficiënt werken met dronebeelden

Geo-informatie inwinning met drones

Beschikken over actuele en gedetailleerde geo-informatie is belangrijk. Eenvoudig plannen, inwinnen, verwerken én gebruiken van informatie ingewonnen met drones is waar veel bedrijven naar op zoek zijn. Drone mapping helpt bij het creëren van 2D- en 3D- producten op basis van het beeldmateriaal van een drone, die te gebruiken zijn voor visualisatie en analyses in ArcGIS.

Ontdek de mogelijkheden

Previous
Next

Webinar Drone mapping in vogelvlucht

Maak in dit webinar kennis met de mogelijkheden van drone mapping. Leer van praktische demo’s en toepassingsmogelijkheden.

Bekijk de on demand webinar

Site Scan for ArcGIS

Site Scan for ArcGIS is een alles-in-één, cloud-based drone mapping technologie voor het beheren van uw drones en het verzamelen, verwerken, analyseren en delen van data producten. Behoud de controle over dronevluchten, hardware en vluchtgeschiedenis in uw hele organisatie. Maak gebruik van de cloud om digitale kopieën van projecten te verwerken, te beheren en er toegang tot te bieden. Gebruik 2D- en 3D-dronebeelden om te vergelijken met uw plannen en meet en analyseer vervolgens de resultaten die u nodig hebt. Deel informatie met uw belanghebbenden in een voor hen begrijpelijk format, hetzij in een 3D-weergave, hetzij als een kaart of een rapport.

Lees meer over Site Scan

ArcGIS Drone2Map

ArcGIS Drone2Map is een desktop-applicatie waarmee gebruikers hun dronegegevens offline en in het veld kunnen verwerken en analyseren. Compatibel met de Site Scan Flight for ArcGIS Limited Edition-app, kunnen gebruikers dronevluchten plannen en uitvoeren die zijn afgestemd op het type locatie of structuur dat moet worden vastgelegd, inclusief terreinvolgende vluchten. Verwerk eenvoudig beelden van elke drone om orthomozaïeken, puntenwolken, 3D-meshes en digitale oppervlaktemodellen te maken. Alle uitvoerproducten gebruiken standaard bestandsformaten en kunnen worden gepubliceerd op ArcGIS Online of ArcGIS Enterprise.

Lees meer over Drone2Map
A laptop computer showing a 3D image of a building and hills representing a digital model

Wilt u meer weten over dronemapping?