Stakeholder-Management

Diverse projectscenario's laagdrempelig delen

Aannemers werken met vele stakeholders die allemaal geïnformeerd moeten worden tijdens projectuitvoering. Dit informeren van stakeholders is tijdrovend maar cruciaal voor het succesvol realiseren van een project.


Dankzij de oplossingen van Esri kunt u op een laagdrempelige manier ontwerp scenario's delen met uw stakeholders én de communicatie onderling verbeteren.

Oplossingen voor stakeholdermanagement

De oplossingen van Esri maken het mogelijk om te integreren met onder andere ontwerp-, asset- en realisatie-paketten. Zo plaatst u het project meteen in de ruimtelijke context.

 • Digital Twin

  Esri technologie verbindt verschillende data en systemen op basis van geografische locatie om één beeld te creëren dat gedurende de gehele levenscyclus van een project kan worden geraadpleegd.

 • ArcGIS StoryMaps

  Met ArcGIS StoryMaps kunt u data en dynamische kaarten samenvoegen tot één informatieproduct. De unieke eigenschap van de StoryMap is dat de ontvanger meteen kan inzoomen en het project in zijn context kan bekijken.

 • ArcGIS Experience Builder

  ArcGIS Experience Builder stelt u in staat om uw data eenvoudig om te zetten in overtuigende webapps zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven.

 • ArcGIS Operations Dashboard

  Met het ArcGIS Operations Dashboard is in een oogopslag duidelijk wat de status is van het project, welke zaken geaccordeerd moeten worden, wat vertraging heeft opgelopen en wat op schema is.

Previous
Next

BAM Infraconsults

Van maatwerk-apps tot gestandaardiseerde oplossing

Het voorbeeld hoe GIS binnen een organisatie evolueert en professionaliseert. Van maatwerk-apps tot de inzet van standaard oplossingen waarbij GIS-dat

Bekijk de video

Ga aan de slag

Bent u klaar om de relatie met uw stakeholders te versterken en tevens tijd te besparen in de voorbereiding en onduidelijkheden weg te nemen? De experts van Esri geven u graag vrijblijvend advies in de mogelijkheden. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.