Skip to main content

Architecture, Engineering, and Construction (AEC)

Plan, ontwerp, bouw, onderhoud en beheer slimmer projecten met GIS.

Vraag demo aan

Architecten, ingenieurs, aannemers en asset owners gebruiken GIS-oplossingen van Esri om workflows te verbeteren, projecten meer context te geven en de samenwerking tijdens het gehele projectproces te optimaliseren. GIS helpt de AEC-sector om slimme communities en bouwwerken voor de toekomst te bouwen. Vergroot efficiëntie, verkrijg inzichten en versterk de betrokkenheid met kaarttoepassingen in projectteams. Voeg GIS toe aan het ontwerp om projecten in hun context te begrijpen. Locatie-informatie versterkt de manier waarop we plannen, ontwerpen, bouwen en werken in zowel de gebouwde als natuurlijke omgeving.

GIS verandert de AEC sector

Efficiëntere workflows, duidelijkere samenwerking en betere ontzorging. Voeg locatie toe aan uw ontwerp-proces en krijg inzicht in hoe projecten zich verhouden tot de ruimtelijke context.

BIM

Esri verrijkt BIM door de toevoeging van geografische informatie en het toetsen van modellen binnen de ruimtelijke context.

Lees meer over BIM

Assetmanagement

Locatie brengt informatie uit verschillende systemen bij elkaar en combineert deze met de intelligentie van het geografisch informatiesysteem ArcGIS. Hierdoor worden nieuwe verbanden en patronen visueel in kaart gebracht,.

Lees meer over Assetmanagement

Site Scan for ArcGIS

Een alles-in-één, cloud-based drone mapping technologie voor het beheren van uw drones en het verzamelen, verwerken, analyseren en delen van data producten.

Lees meer over Site Scan

ArcGIS GeoBIM

Een innovatieve en gebruiksvriendelijke weboplossing voor teams om samen te werken aan Building Information Modelling (BIM) projecten, met data uit meerdere systemen in een geospatial context.

Lees meer over ArcGIS GeoBIM

Deze organisaties gingen u al voor

Royal HasKoningDHV
Sweco
MUG Ingenieursbureau
Tauw
Antea group
BAM

Gestroomlijnde workflows voor de AEC sector

Previous
Next

Samenwerking Autodesk en Esri

Esri en Autodesk zijn een strategische samenwerking aangegaan om BIM en GIS-workflows beter met elkaar te integreren. Organisaties kunnen zo gebruik maken van de gecombineerde kracht van locatie-informatie en 3D-ontwerpmodelinformatie.

Aankomende evenementen

Netwerken, inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Bekijk onze toekomstige events & webinars.

Meer weten? Bekijk de agenda

Interesse?

Boek een demo

Meer weten?

Neem contact op