Architecture, Engineering & Construction


Plan, ontwerp, bouw, onderhoud en beheer slimmere projecten met GIS.

ANS Verkeer & Ruimte

ANS Verkeer & Ruimte voert in samenwerking met ANS Baggermanagement baggerwerkzaamheden uit voor waterschappen. De communicatie onderling en met de leefomgeving verloopt via de kaart. Dit voorkomt fouten en werkt sneller.

Esri ondersteunt architecten, ingenieurs en aannemers in verschillende sectoren

Geodesign

Plan projecten slimmer met 2D en 3D visualisatie en analyse tools. Deel al vanaf de start van de plan- en ontwerpfase scenario's en informatie gebaseerd op de ruimtelijke context. 

Ontwerp met ruimtelijk inzicht

Combineer BIM workflows met GIS visualisatie en ruimtelijk inzicht om een volledig beeld van de omgeving te schetsen en zo betere ontwerp-beslissingen te nemen.

Delen & samenwerken

Deel informatie, metadata en visualisaties met collega's, aannemers, klanten of inwoners. Met onder andere Story Maps betrekt u stakeholders en beleidsmedewerkers eerder in het ontwerp- en bouwproces. 

Realtime monitoring

Combineer realtime data met andere informatiebronnen in overzichtelijke dashboards en mobiele applicaties om beter de impact van signalen te bepalen.

Operational intelligence

Verbind veldmedewerkers met kantoormedewekers aan de hand van realtime mapping oplossingen om zowel het bouw- als onderhoudsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

VOORBEELDSCENARIO


Verbeter uw project planning met ArcGIS. AEC-organisaties kunnen ontwerpen binnen de ruimtelijke context, voorraad- en onderhoudsbeheer updaten en snel project updates delen met zowel interne als externe stakeholders.

Gestroomlijnde workflows voor AEC-organisaties

GIS transformeert AEC-organisaties: efficiëntere workflows, duidelijkere samenwerking en betere ontzorging. Voeg locatie toe aan uw ontwerp-proces en krijg inzicht in hoe projecten zich verhouden tot de ruimtelijke context.

Previous
Next
partners-autodesk

Design en geografie werken samen

Esri en Autodesk zijn de samenwerking aangegaan om BIM en GIS-workflows
beter met elkaar te integreren. Organisaties kunnen zo gebruik maken van de
gecombineerde kracht van locatie-informatie en 3D-ontwerpmodelinformatie.

Lees meer

Begeleid aan de slag

Boek een demo

Meer weten?

Neem contact op