Skip to Content

Veldwerkregistratie

Veldwerkregistratie is een essentieel onderdeel geworden in de AEC-sector. Het verzamelen van gegevens en informatie in de buitenruimte wordt door het gebruik van digitale tools en mobiele apparaten steeds efficiënter en nauwkeuriger.

Dit proces geeft toegang tot actuele informatie en verbetert de communicatie en samenwerking tussen binnen en buiten. Alle betrokken partijen, zoals opdrachtgevers, ingenieursbureaus en aannemers, kunnen snel worden geïnformeerd.

Previous
Next

De mogelijkheden

Maak een keuze afhankelijk van uw project situatie. Hiernaast een overzicht van de mogelijkheden.

Buiten navigeren/oriënteren

Door een op kantoor gemaakte digitale kaart mee te geven naar ‘buiten’ weten veldwerkers ten alle tijden waar er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

On-site bewerkingen doorvoeren

Digitale kaarten kunnen in de buitenruimte daarnaast ook bewerkt of aangevuld worden met nieuwe gegevens. Aanpassingen zijn realtime zichtbaar voor andere veldwerkers, collega’s op kantoor of opdrachtgevers.

Offline werken

Het raadplegen en bewerken van digitale kaarten is ook mogelijk op meer afgelegene plekken, waar internetverbinding niet altijd vanzelfsprekend is. Aanpassingen worden lokaal opgeslagen en gesynchroniseerd wanneer er weer een internetverbinding aanwezig is.

Locatie delen

Deel tijdens de veldwerkzaamheden uw locatie rechtstreeks met collega’s uit veiligheidsoogpunt of ter controle.

Meer waarde uit uw projecten halen?

Neem contact met ons op