Skip to Content

Haal meer waarde uit uw AEC projecten

Optimaliseer uw projecten aan de hand van de gedeelde best-practices en haal inspiratie uit praktische voorbeelden, zodat ook u meer waarde kunt halen uit het gebruik van Esri-technologie binnen uw projecten.

Op deze website vindt u een overzicht van waardevolle toepassingen met GIS in de AEC-sector. Ontdek welke GIS-toepassingen uw project naar een hoger niveau kunnen tillen en welke keuzes u kunt maken om deze toepassingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw projectsituatie.

Project Lifecycle

Een bouwproject kent verschillende fasen. Deze aaneengesloten fasen zorgen ervoor dat de gebouwde omgeving in een cyclus verbeterd of vernieuwd kan worden. De zogenoemde project/asset lifecycle. 

Er kunnen enorme efficiëntieslagen worden gemaakt door goed gebruik te maken van informatie uit voorliggende lifecycle-fasen. Of door informatie voor opvolgende fasen snel en bruikbaar vast te leggen. 

Value4AEC gebruikt de lifecycle benadering om zoveel mogelijk waarde te kunnen creëren tijdens de looptijd van uw project. 

Meer waarde uit uw projecten halen?

Neem contact met ons op