Skip to Content

Bouw & Infra

Oplossingen voor de hele levenscyclus.

Uit de praktijk

In minder tijd werken aan verbeteren van de openbare ruimte

Wie wil het? Jezelf misbaar maken. Bij BAM Infra Nederland streven de GIS’ers ernaar in hun assetmanagementwerkzaamheden. Door veel aandacht voor datakwaliteit en het gebruik van een model voor de planning kunnen de betrokken personen in het onderhoudsproces efficiënter samenwerken en zelfstandig GIS-analyses doen.

Actuele en nauwkeurige informatie delen


Opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouwsector werken vaker op een andere manier samen, bijvoorbeeld via innovatieve contractvormen. Voor u als opdrachtgever is het cruciaal om informatie over de infrastructuur te krijgen - actueel en nauwkeurig - zodat u op strategisch en tactisch vlak goede beslissingen kunt nemen. Als uitvoerende partij, opdrachtnemer, wilt u het werk zo efficiënt en goedkoop mogelijk uitvoeren. Ook dat kan alleen als de data klopt. 

Goed functionerend wegennetwerk

Alleen als het netwerk van wegen goed functioneert komen mensen en goederen op een veilige manier en op tijd van A naar B. U werkt, samen met andere bedrijven uit de sector, dagelijks aan het aanleggen van nieuwe wegen, het uitbreiden van wegen waar nodig en het beheren en onderhouden van de bestaande wegen. Het ArcGIS-platform helpt u.

Veilig over het spoor reizen

Alleen als het spoornetwerk goed functioneert komen mensen en goederen op een veilige manier en op tijd van A naar B. U werkt, samen met andere bedrijven uit de sector, dagelijks aan het aanleggen van nieuwe rails, het uitbreiden van het spoor waar nodig en het beheren en onderhouden van de bestaande spoorwegen. Het ArcGIS-platform helpt u.

Een gebouw dat perfect past

Een vlot bouwproces is de droom van iedere aannemer: bouwen binnen de geplande datum, met minimale faalkosten en in een omgeving die nagenoeg geen hinder ondervindt. Om een gebouw te krijgen dat ook nog eens perfect op de omgeving is afgestemd heeft u een gecoördineerde informatievoorziening nodig: de juiste informatie in de juiste vorm.

Waarom Esri Nederland en het ArcGIS-platform?

Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken: 

    Previous
    Next
Previous
Next

Meer informatie over GIS voor Bouw & Infra?