Skip to Content

Industrie

Alle assets realtime geïntegreerd op de kaart.

Petroleum oil rig

Terreinen en assets managen


Het beheren van een terrein gaat verder dan alleen assets in kaart te brengen. Hoe kunnen assets optimaal beheerd worden? Waar zijn er werkzaamheden? Waar liggen gevaarlijke stoffen opgeslagen? En wat voor effect heeft dit op de omliggende assets? Door data te visualiseren en te analyseren op een kaart worden nieuwe verbanden zichtbaar. Zo kunt u als organisatie de veiligheid verbeteren, de efficiëntie verhogen en de kosten verlagen. ArcGIS biedt u de analysemogelijkheden, zodat u op eenvoudige wijze antwoord krijgt op uw vragen.

Video

Assetmanagement op de kaart

Door de locatie van assets op de kaart te zetten en het managementdashboard op deze kaart te baseren, zijn site inspecties efficiënt in te plannen en aan te sturen. Zo blijft alle data actueel en overzichtelijk. En hierdoor zijn de plant- en sitemanager altijd real-time op de hoogte van hun assets.

Bekijk de video
Bekijk de demo

Kaarten zijn overal beschikbaar

Krijg toegang tot kaarten in bekende programma's. zoals Excel, PowerPoint en andere online omgevingen, om omgevingsdata vorm te geven van het kantoor tot in het veld. 

Dagelijkse werkzaamheden sneller en efficient

Verbeter de dagelijkse processen, zoals inspecties, surveys en dagelijkse operationele werkzaamheden. Deel data met alle afdelingen, van kantoor tot het veld, voor een veilige, efficiente site.

Bekijk de video

Integraal samenwerken met stakeholders

Met ArcGIS kunnen terreinen en assets slimmer gemanaged worden. Verbeter de operationele paraatheid door alle afdelingen met elkaar te verbinden en inzicht te bieden in alle assets en activiteiten op een faciliteit, installatie of campus. Transparante communicatie start bij een geïntegreerd totaalbeeld voor u en uw stakeholders.

Bekijk de demo

Beheer van veiligheid, gezondheid & milieu

Veiligheid en incidentmanagement is van levensbelang in de industrie. Het is noodzakelijk om in het geval van actuele incidenten een duidelijk overzicht te hebben. Daarnaast is het belangrijk om de historische incidenten in kaart te brengen om hier patronen te ontdekken. Zo kunt u snel de juiste maatregelen op de juiste plaats treffen.

Lees meer over Veiligheid
laptop

Waarom Esri Nederland en ArcGIS

Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken:

Open platform

Het ArcGIS-platform is open en daardoor perfect te integreren met andere systemen.

Lees meer over ArcGIS

50 jaar ervaring

In 1969 ontwikkelde Esri het eerste GIS. We hebben een halve eeuw ervaring.

Lees meer over het verleden

Wereldwijd netwerk

Elke dag werken wereldwijd meer dan 350.000 organisaties met ArcGIS.

Lees meer over wie wij zijn

Innovatie en kwaliteit

Jaarlijks besteedt Esri 27% van de omzet aan Research & Development van ArcGIS.

Lees meer over onze passie

Vraag nu een ArcGIS trial aan voor uw site

Vraag een trial aan