Uit de praktijk

De verbindende schakel voor WNF

WNF monitort de ontbossing, onderzoekt de oorzaken ervan en analyseert hoe het kan worden tegengegaan. Met ArcGIS kan de staf eenvoudig communiceren met lokale medewerkers. 

Natuur en locatie gaan altijd hand in hand


Natuur- en landschapsorganisaties werken vooral buiten. Daarom is locatie voor hen cruciaal. Of het nu gaat om het voorbereiden van een subsidieaanvraag, het beheren van een terrein of vastgoed, het aansturen van een aannemer, het monitoren van flora en fauna of het werven of voorlichten van het publiek. Alles gaat over een specifieke locatie. ArcGIS ondersteunt in al deze processen.

 

Perfecte ketensamenwerking

Om optimaal samen te werken met andere organisaties, zoals provinicies, is het belangrijk informatie efficiënt te delen. Kaarten die zijn gemaakt met ArcGIS kunt u meteen delen via webapps, mobiele apps of via een samenwerkingsportaal.

Volledig mobiel werken

Uw medewerkers en vrijwilligers kunnen flora- en faunawaarnemeningen in het veld meteen opslaan in de centrale database. Ze doen dit aan de hand van de mobiele ArcGIS apps.

Transparante communicatie

Ook omwonenden en recreanten raken bij het werk in de natuur betrokken. Met ArcGIS maakt u aantrekkelijke kaarten die u eenvoudig kunt communiceren naar het publiek. Dit kan met standaard configuraties en zonder enige vorm van programmeer-kennis. 

Waarom Esri Nederland en ArcGIS?


Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken:

Meer informatie over GIS voor Natuurorganisaties?