Skip to Content

Werk aan de toekomst die iedereen wil


Nog onbekende sociale veranderingen en economische eisen maken het voor steden moeilijk om gemeenschapsbetrokkenheid te behouden en prioriteit te geven en manieren te plannen om de billijkheid voor iedereen in evenwicht te brengen. Stadsplanners, bedrijfseigenaren en bewoners kunnen locatiegebaseerde informatie verzamelen om samen te werken, ideeën uit te wisselen, echte verbeteringen aan te brengen en maatschappelijke integratie te bevorderen.

Zie hoe uw gemeenschap interacteert


Communicatie en samenwerking helpen gemeenschappen om betrokkenheid te verbeteren en zelfgenoegzaamheid te overwinnen. Vroegtijdig en vaak aanmoediging van het publieke participatie helpt bij de transparantie en verantwoording in het besluitvormingsproces. Door een locatiegebaseerde aanpak te gebruiken, kunnen bestuurders de behoeften van leden van de gemeenschap beter begrijpen.

  • Identificeer behoeften in onderwijs, betaalbare huisvesting en gezondheidszorg.
  • Pak sociale ongelijkheden aan door gegevens, publieke input en feedback te combineren.
  • Laat zien waar gewerkt wordt en communiceer de waarde ervan. 
  • Bied visuele communicatiemiddelen, zoals apps en dashboards, om vooruitgang te delen, het publiek op de hoogte te houden en initiatieven tot leven te brengen. 
  • Verbind gemeenschapspartners, zoals universiteiten, commerciele organisaties (NGO's) en non-profitorganisaties, om gedeelde doelen te bereiken.
3D digital map of a city shows where citizens are participating in cleanup projects and where government services are

Mogelijkheden


Verzamel de publieke opinie, moedig burgerbetrokkenheid aan en stimuleer een datagedreven benadering van probleemoplossing met behulp van location intelligence technologie uit de Esri Geospatial Cloud.

Show More

Gerelateerde vraagstukken

Markt- en klantanalyse


Vertrouw op data in plaats van giswerk om uw beste klanten te vinden, doelmarkten te identificeren, strategisch te adverteren en groei te stimuleren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek een demo

Bekijk de mogelijkheden met een GIS specialist

Inplannen

E-mail ons

contact@esri.nl

mailen

Bel ons

u kunt ons direct bereiken via

+31 (0)10 217 07 00