Omgevingsdiensten

Vereenvoudigen van een complex takenpakket.

De digitale toegankelijkheidsnorm WCAG 2.1 niveau A en AA en kaarten.

Lees meer
quotemark

"GIS is een cruciaal onderdeel bij de uitvoering van werkzaamheden binnen een omgevingsdienst."


Nol Witte
Omgevingsdienst Midden-Holland

Een sector in ontwikkeling verdient een moderne oplossing


Het takenpakket van een omgevingsdienst is groot, breed en complex. In het werk zijn vaak verschillende analyses nodig op basis van meerdere databronnen. Informatiebeheer is dan ook een grote uitdaging. Met een Geografisch Informatie Systeem (GIS) heeft u als omgevingsdienst de ideale oplossing in handen voor het vereenvoudigen, versnellen en verbeteren van alle organisatorische processen binnen een omgevingsdienst. Het biedt u een moderne informatievoorziening die elke betrokken partij
verbindt en tevreden stelt.

Volledige controle

Met GIS heeft u altijd en overal de volledige controle over uw databronnen, want alles wordt centraal bijgehouden. Bovendien is daardoor de informatie eenvoudig te delen met alle medewerkers van de omgevingsdienst.

Vereenvoudiging van complexe taken

ArcGIS is een flexibel platform waar u eenvoudig nieuwe kaartlagen en databronnen kan aan toevoegen. Zo zijn zelfs de meest complexe vraagstukken met eenvoudige analyses te beantwoorden.

Altijd én overal

Met GIS kiest u voor een informatiesysteem dat altijd beschikbaar en up-to-date is. Ongeacht waar u bent kunt u via laptop, tablet of smartphone gebruik maken van de kracht van ArcGIS.

Waarom Esri Nederland en ArcGIS?

Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken: 

Meer informatie over GIS voor Omgevingsdiensten?