Middelbaar beroepsonderwijs

De behoefte aan mensen met kennis van geo-technologie en geo-informatie neemt wereldwijd toe. Goed geschoold personeel op het gebied van GIS is dan ook van belang om aan deze vraag te voldoen. Door ArcGIS in de opleiding aan te bieden, kan het middelbaar beroepsonderwijs op deze vraag inspelen. Daarnaast kunnen zij hierdoor de verbinding met en doorstroming naar het hoger onderwijs stimuleren. Dankzij GIS-technologie kunnen studenten offline en online samenwerken en zo ervaring opdoen met de praktische toepassing. Zo vinden zij eenvoudig aansluiting bij de wereld van de geo-professionals.

Wat Esri doet voor het onderwijs

Wij ondersteunen docenten met technologie en lesmateriaal voor het verzorgen van onderwijs. We delen kennis op het gebied van didactische vaardigheden, praktijk voorbeelden en interactieve werkvormen.

Wij ondersteunen ook het ontwerp van nieuw onderwijs, door een actieve bijdrage te leveren aan vakdidactische bijeenkomsten. Tevens ondersteunen wij de professionale ontwikkelingen van docenten middels een breed aanbod van cursussen en workshops.

Hoe kunt u deelnemen?

Education Institution
Een onderwijsinstituut krijgt brede toegang tot ArcGIS, content en lesmateriaal. Alle studenten en medewerkers kunnen via single-sign-on eenvoudig toegang krijgen, waardoor beheer van de omgeving minimaal is.

Academic Department
Voor een afdeling binnen het onderwijs is er de Academic Department Licentie. Daarmee krijgen 50 of 100 (of een veelvoud) deelnemers toegang tot ArcGIS, content en lesmateriaal.

Leven lang leren
Voor de persoonlijke ontwikkeling van eenieder bieden wij ArcGIS for Personal Use, met toegang tot onder meer ArcGIS Pro, content en online lesmateriaal. 

Neem contact met ons op voor prijzen en voorwaarden.

Referenties

Op een tiental MBO-instellingen wordt ArcGIS ingezet, waaronder op de volgende opleidingsinstituten:

Previous
Next

Meer informatie over GIS in het onderwijs?

Bekijk het laatste nieuws

Artikelen, nieuws, blogs en nog veel meer

Bekijken