Skip to main content

Openbare Orde en Veiligheid

Kaartgericht werken als uitgangspunt voor informatiegestuurd optreden

A heat map of a city in red and blue beside a photo of emergency vehicles with smaller images of police officers using a tablet, a helicopter in flight, and several maps

E-book - Informatiegestuurd optreden met data op de kaart

Download het ebook

In actie komen op het juiste moment, op de juiste plek en eenheden en belanghebbenden voorzien van de juiste informatie. Kaartgericht werken in zowel de koude, lauwe als warme fase zorgt voor betere beslissingen en prestaties op de momenten die ertoe doen. Daarnaast helpt het bij besluitvorming. Het maakt het mogelijk om actief te voorspellen en transparant te communiceren door de gehele keten. Werk met de kaart altijd op het goede moment, vanuit één gezamenlijk beeld, op de juiste plek.

Meer informatie voor veiligheidsregio's leest u hieronder op deze pagina. 

Meer informatie voor politie

Informatiegestuurd optreden

Kazerne Volgorde Kaart

Breng jouw Kazerne Volgorde Tabel tot leven in de kaart. Genereer inzicht, reken opties en keuzes door en exporteer deze verbeteringen onbeperkt naar .CSV’s. Klik op de button en ontdek de kracht van de kaart in dit proces.

 

Bekijk de video
Lees het blog
Kazerne Volgorde Tabellen

Informatiegestuurd optreden

Bluswatervoorziening

Breng alle bluswatervoorzieningen in één kaartlaag bij elkaar, start diverse analyses en verrijk je data. Dit alles om tot de beste strategie en besluitvorming te komen met de meest optimale vorm van inzet. Op het moment dat tijd essentieel is.

Lees het blog
Bekijk de StoryMap
Bluswatervoorziening

Deze organisaties gingen u al voor

Nationale Politie
Veiligheidsregio Brabant Noord
Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
Veiligheidsregio Haaglanden
Zuid6

Interesse?

Boek een demo

Meer weten?

Neem contact op