Skip to Content

Retail

Concurrentie voordeel halen door locatie gestuurde marktontwikkeling

Uit de praktijk

Door ruimtelijke analyses groeit bij TSCG de omzet met 30 procent

The Shopping Center Group is erg succesvol in het aanbieden van lokale marktkennis aan hun klanten. Door ArcGIS leveren ze ruimtelijk inzicht, demografische gegevens en meer aan de retail-markt in de Verenigde Staten. Hiermee kunnen hun klanten dieper inzicht krijgen in wat er speelt.

Optimale marktontwikkeling door ruimtelijk inzicht en smart mapping


GIS zorgt voor een dieper inzicht in waar iets is en wat zich daar afspeelt. Met ruimtelijke analyses en smart mapping kunt u beter begrijpen waar klanten en concurrenten zich bevinden. Met ArcGIS-technologie kunnen slimmere beslissingen worden genomen voor uitbreidingsplannen en voor het optimaliseren van bestaande winkels.

Begrijp waar klanten wonen, werken en winkelen

Analyseer klantengegevens en demografische data met ArcGIS. Maak gestuurde beslissingen voor siteselectie, marketing en product assortiment.

Bepaal waar marktontwikkeling mogelijk is

Maak een prognose op basis van concurrentie, potentiële klanten, infrastructuur en nog veel meer. Met ArcGIS krijgt u meteen inzicht op een kaart en visualiseert u zo de beste kansen voor verdere ontwikkeling.

Analyseer passanten

Gebruik de meest recente data van passanten binnen winkelgebieden om potentie in te schatten. Zo maakt u nog betere analyses.

Waarom Esri Nederland en ArcGIS?

Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken: 

Show More

Groei stimuleren met Location Intelligence