Skip to Content

Openbaar Vervoer

Realtime assets bekijken voor een actueel overzicht

Verbeter de levenscyclus van assetmanagement

De sleutel tot het bieden van een veilige en betrouwbare openbaarvervoerdienst is een passend beheerprogramma voor vervoersmiddelen. Goed onderhoud is de sleutel tot het verlengen van de levenscyclus van transportmiddelen. GIS helpt bij het verzamelen en organiseren van uw gegevens en geeft uw veldploegen en inspecteurs de tools om uw gegevens actueel te houden.

Assetmanagement

Openbaarvervoerbureaus hebben doorgaans een breed scala aan assets, van faciliteiten, spoorlijnen en signaleringsapparatuur tot bussen en andere assets. GIS biedt de technologie om uw asset gegevens nauwkeurig te verzamelen en te organiseren voor uitgebreid assetmanagement. Het kan ook worden geïntegreerd met belangrijke oplossingen voor vermogensbeheer om u te helpen uw vermogen effectief te beheren.

Asset prestaties

Goede praktijken op het gebied van asset management vereisen inzicht in de cycli van degradatie van assets en de prestaties in de loop van de tijd. GIS, gecombineerd met een uitgebreide strategie voor asset management, helpt u een goede staat van onderhoud te behouden en onderhoudsactiviteiten voor te blijven. Stap over van reactief naar voorspellend onderhoud en voorkom kostbare defecten aan bedrijfsmiddelen.

Versterken van mobiele werknemers

Met de mobiele technologie van Esri kunt u uw inspecteurs en veldploegen voorzien van oplossingen die zijn ontworpen om de gegevens te behouden. Gegevens die in het veld worden verzameld, worden naadloos terug geïntegreerd in bedrijfsdatabases, waardoor u meer vertrouwen krijgt in de nauwkeurigheid en actualiteit van uw gegevens.

Meer informatie over GIS voor Openbaar Vervoer?