Skip to Content

Vastgoed

Optimaal gebruik maken van locatie

quotemark

Door vastgoed gerelateerde informatie op een kaart inzichtelijk te maken, kunnen er ruimtelijke analyses gemaakt worden van wat er in de omgeving aan de hand is.

Tim van der Velden
Cushman & Wakefield

Haal maximale winst uit uw werk


Informatie over concurrentie, vraag en aanbod, geografische gegevens en invloed op winst en verlies geven inzicht in goed of slecht lopende activa. Met ArcGIS voegt u tabellen, grafieken, visualisatie en analyse tools toe, zodat u inzicht krijgt in waar uw klanten het beste kunnen investeren.

Vermarkt uw markt

Om u te onderscheiden van uw concurrenten is goede marketing essentieel. Wanneer u, uw locaties en portfolio's op de juiste manier in de markt zet, kunt u kopers aantrekken. Met interactieve Storyboards kunt u zich onderscheiden.

Hoe blijft u voorop lopen?

Met alle verzamelde kennis kunnen vastgoedbedrijven goed bepalen waar en wanneer ze moeten investeren. U gebruikt deze kennis om de concurrentie voor te blijven. Met ArcGIS haalt u meer uit uw kennis door gebruik te maken van geavanceerde analysemogelijkheden.

Klanten verder helpen

Locatie en visualisatie voegen context toe, ze onderbouwen uw verhaal met feiten. De kaarten van ArcGIS helpen u om uw klanten te overtuigen. Het ArcGIS-platform ondersteunt u om uw analytische inzichten en ervaringen beter tot zijn recht te laten komen bij uw klanten. 

Waarom Esri Nederland en ArcGIS?

Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken: 

    Previous
    Next
Previous
Next

Meer informatie over GIS voor Vastgoed?