Skip to Content

Vastgoed

Optimaal gebruik maken van locatie

quotemark

Door vastgoed gerelateerde informatie op een kaart inzichtelijk te maken, kunnen er ruimtelijke analyses gemaakt worden van wat er in de omgeving aan de hand is.


Tim van der Velden
Cushman & Wakefield

Haal maximale winst uit uw werk


Informatie over concurrentie, vraag en aanbod, geografische gegevens en invloed op winst en verlies geven inzicht in goed of slecht lopende activa. Met het ArcGIS-platform voegt u tabellen, grafieken, visualisatie en analyse tools toe, zodat u inzicht krijgt in waar uw klanten het beste kunnen investeren.

Vermarkt uw markt

Om u te onderscheiden van uw concurrenten is goede marketing essentieel. Wanneer u, uw locaties en portfolio's op de juiste manier in de markt zet, kunt u kopers aantrekken. Met interactieve Storyboards kunt u zich onderscheiden.

Hoe blijft u voorop lopen?

Met alle verzamelde kennis kunnen vastgoedbedrijven goed bepalen waar en wanneer ze moeten investeren. U gebruikt deze kennis om de concurrentie voor te blijven. Met het ArcGIS-platform haalt u meer uit uw kennis door gebruik te maken van geavanceerde analysemogelijkheden.

Klanten verder helpen

Locatie en visualisatie voegen context toe, ze onderbouwen uw verhaal met feiten. De kaarten van het ArcGIS-platform helpen u om uw klanten te overtuigen. Het ArcGIS-platform ondersteunt u om uw analytische inzichten en ervaringen beter tot zijn recht te laten komen bij uw klanten.

Waarom Esri Nederland en het ArcGIS-platform?

Wat vindt u belangrijk aan GIS-technologie? En wat vindt u belangrijk aan de organisatie die daar achter zit? We vertellen u graag meer, bijvoorbeeld over de volgende zaken: 

Open platform

Het ArcGIS-platform is open en daardoor perfect te integreren met andere systemen.

Lees meer over ArcGIS

50 jaar ervaring

In 1969 ontwikkelde Esri GIS. We hebben een halve eeuw ervaring.

Lees meer over het verleden

Wereldwijd netwerk

Elke dag werken wereldwijd meer dan 350.000 organisaties met ArcGIS. 

Lees meer over wie we zijn

Innovatie en kwaliteit

Jaarlijks besteedt Esri 27% van de omzet aan Research & Development van ArcGIS.

Lees meer over onze passie

Starten met GIS voor vastgoed?

Download een trial