Bedien uw mensen

Office workers using laptops to access learning resources and build their skills

Excelleren met de juiste vaardigheden en apps

Mensen vormen het hart van organisaties: zij die de bedrijfsvoering ondersteunen, met klanten omgaan en de ideeën genereren die u vooruit helpen. Rust uw teams uit met de applicaties, leermiddelen en vaardigheden die ze nodig hebben om uw strategische organisatie doelen te bereiken.

Verbeter vaardigheden en productiviteit

Trainingen in eigen tempo en onder leiding van een instructeur bereiden ArcGIS-gebruikers voor op het vol vertrouwen toepassen van best practices, het extraheren van informatie uit data en het ondersteunen van efficiënte GIS-workflows.

Bekijk onze opleidingen
An instructor leading a training course in a conference room

Beter werken dankzij geo-informatie

Door de juiste applicaties te kiezen en ze goed te configureren afgestemd op de wensen van uw mensen kunnen zij optimaal de kracht van locatie gebruiken in hun werkzaamheden.

A consultant working with a client, sharing recommendations on a laptop screen

Word in 9 maanden opgeleid tot GIS-professional

Het Esri GIS Professional Programma is een parttime opleiding, waarin de deelnemer in negen maanden opgeleid wordt tot een breed georiënteerde GIS-professional. De deelnemer is hierna instaat de kracht van location intelligence in de organisatie aan te tonen, door GIS aan te laten sluiten op de business vraagstukken.

Meer informatie over EGPP
A business person working on a certification course on their laptop

Meer informatie over wat we doen?