Skip to Content

Optimaliseer uw processen

An expert working with two office workers to optimize the use of technology

Efficiëntie en betere processen

Dankzij digitalisering en de kracht van locatie verbetert u de kwaliteit en efficiëntie van uw processen. Van inzichtvolle dashboards over de status van uw assets aan de bestuurstafel tot veldwerkers die op straat uw uw assets inspecteren, onze experts helpen u graag.

Strategisch inspelen op behoeften in uw hele organisatie

Zorg dat u altijd weet wat waar gebeurt door de kracht van locatie mee te nemen in uw processen. Onze experts helpen u de juiste ArcGIS producten zo te configureren zodat ze uw processen kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door Best Practises rondom Self Service Mapping te implementeren stelt u medewerkers van inhoudelijke afdelingen in staat de informatieproducten te maken die ze nodig hebben voor hun proces. 

A GIS expert giving a consultation to an office worker

Bedenk een adoptiestrategie

Een procesverbetering is een grotere organisatie verandering dan alleen de technische vernieuwing. Werk samen met een Business Consultant om belanghebbenden bij het project te betrekken, doorlopende sponsoring te verzekeren en iedereen die door de verandering wordt beinvloed effectief te ondersteunen. 

A change management consultant working with two people on a laptop

AI inzetten om uw processen te verbeteren

Moderne Data Science-technieken zoals Artificial Intelligence, Machine Learning en Deep Learning helpen om grote hoeveelheden data nauwkeurig te analyseren en handmatige processen te automatiseren. In ArcGIS heeft u toegang tot deze technieken. In de Kickstart GeoAI helpen onze specialisten u deze innovaties te laten landen in de organisatie en uw processen te verbeteren.

Kickstart GeoAI
A consultant providing strategic technical support to three business people

Meer informatie over wat we doen?