Skip to Content
,

Managed Services

Esri's experts hosten en beheren uw ArcGIS-omgeving, zodat u gefocust kunt blijven.

Ga in gesprek
An IT expert managing cloud maintenance in a server room
Previous
Next

Wat mag u verwachten

Bepaal de beste aanpak

Samen selecteren we een GIS-aanpak die geschikt is voor uw organisatie. Dit kan een volledig nieuwe cloud-infrastructuur zijn of enkel een toevoeging van een implementatie aan uw huidige omgeving. Onze experts kunnen u ook ontzorgen in het beheer van uw content en applicaties.

Strategie

Implementeer snel uw cloudomgeving

Ongeacht de situatie, we hebben het waarschijnlijk al eerder gedaan. Wij helpen u snel aan de slag en besparen u de stress en tijdsinvestering om het zelf uit te zoeken.

A group of professionals working together on a laptop and sharing ideas
cloud-services-64

Ontvang doorlopend ondersteuning

Zodra uw cloudomgeving operationeel is heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uptime, beveiliging, onderhoud en prestaties. Nieuwe updates worden voor u geïnstalleerd, waardoor u altijd van de beste technologie gebruik maakt. U blijft in contact over de actuele status en ontvangt pro-actief suggesties over nieuwe ontwikkelingen en oplossingen.

An IT expert in a server room using an iPad to perform cloud maintenance

Bijdragen aan uw missie

Naarmate uw zakelijke doelen en behoeften veranderen, helpt Esri’s Managed Services u de cloudmogelijkheden van uw organisatie te optimaliseren om de resultaten te bereiken waarnaar u op zoek bent. Onze experts denken graag mee over passende oplossingen voor elke stap

A group of professionals working together on a laptop and sharing ideas