Skip to Content

ArcGIS Community Analyst


ArcGIS Community Analyst is een cloudgebaseerde kaartoplossing die eenvoudige en gebruiksvriendelijke GIS-mogelijkheden biedt voor elke gebruiker.

Maak visualisatie projecten

Om community projecten binnen ArcGIS Community Analyst te maken, heeft u minstens één Creator user type nodig.

Veelgestelde vragen

U moet een lidmaatschap hebben van uw ArcGIS-organisatie in de vorm van een Creator of GIS Professional-user type. Dit zijn de enige user types waaraan een Community Analyst-licentie kan worden toegewezen. Om toegang te krijgen tot de meeste functies in Community Analyst, hebt u een beheerders-, uitgevers- of gebruikersrol nodig om inhoud te bekijken, te maken en te delen. De rol Uitgever of Beheerder is vereist om nieuwe projecten te maken. In de gebruikersrol zijn veel functionaliteiten in de app alleen voor u toegankelijk als anderen in uw organisatie een project(en) met u hebben gedeeld. Uw beheerder definieert de verschillende rechten en machtigingen die kunnen worden verleend aan een gebruiker, uitgever, beheerder of een aangepaste rol. Een rol definieert de bevoegdheden die een lid heeft binnen een organisatie. Bekijk de rollen voor uw organisatie of neem contact op met uw beheerder.

Als u een Viewer-, Editor- of Field Worker-user type heeft in uw ArcGIS-organisatie of een ArcGIS Online Public Account, kunt u niet inloggen bij Community Analyst. Om toegang te krijgen, moet u een Creator of GIS Professional user type hebben in uw ArcGIS-organisatie en moet u een Community Analyst-licentie hebben gekregen van uw beheerder.

  1. Om de status van uw abonnement te zien, controleert u of u bent aangemeld en een beheerder van uw organisatie bent.
  2. Klik op Organisatie.
  3. Klik op Status bekijken onder het gedeelte Abonnementsstatus. U kunt informatie over uw account bekijken, inclusief het aantal resterende tegoeden en statistieken voor hoeveel tegoeden u per servicetype hebt gebruikt.

Vragen?

Mail ons

Wij helpen u graag verder

gisinfo@esri.nl

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 00

Meer informatie? Ga naar de Store Helpdesk