Skip to main content

ArcGIS Business Analyst


ArcGIS Business Analyst helpt u bij het maken van slimmere beslissingen over marktplanning, site selection en klantsegmentatie door demografische-, lifestyle-, gedrags- en bestedingsgegevens te combineren met locatiegestuurde analyses. Identificeer slecht presterende markten, lokaliseer groeilocaties, vind doelgroepen en deel uw werk met de hele organisatie. Vergroot uw marktonderzoek met toegang tot wereldwijde gegevens, prachtige kaarten, krachtige analyses en aanpasbare infographics.

Veelgestelde vragen

Als u snelle kaarten en gegevens wilt om prachtige grafieken en infographics te maken om te delen met collega's of klanten, dan is de Standard Web App iets voor u. Als u dieper wilt duiken om hiaten of overschotten van bedrijven te zien, sites wilt rangschikken op basis van variabelen of de bestaande sjablonen voor de rest van de organisatie wilt aanpassen, dan is de Advanced Web App perfect voor u.

 

Als je een lijst met mogelijkheden per softwarelicentie wilt zien, ga dan naar onze helpdocumentatie.

We hebben meer dan 15.000 variabelen. Bezoek onze pagina met gegevensdocumentatie voor een lijst met variabelen per land, regio, bron, methodologie of frequentie van updates.

Ja, naast toegang tot gegevens van Living Atlas of the World en de gegevens in de Business Analyst Web App, kunt u uw gegevens uploaden en toevoegen aan kaarten of verder analyseren.

Een infographic is een visuele weergave van uw analyse die kan worden gegenereerd binnen de Business Analyst Web App. U kunt onze standaardsjabloon gebruiken of deze verder bewerken in de geavanceerde versie om aan uw behoeften aan te passen. U kunt ze delen als PDF's, afbeeldingsbestanden of als ArcGIS-dashboard of een klassieke verhaalkaart.

In vergelijking met ArcGIS Online biedt ArcGIS Business Analyst Web App speciale workflows om de context van uw site en de mensen die in dat gebied wonen en werken beter te begrijpen. Business Analyst heeft ook gegevens die niet in ArcGIS Online zijn opgenomen. Ga naar onze pagina met gegevensdocumentatie om details te zien van de globale gegevens die deel uitmaken van de software.

Als u al een Creator user type heeft, kunt u eenvoudig de softwarelicentie van een van de Web App-softwarelicenties (Standaard of Advanced) kopen via de Esri Store en de licenties toewijzen aan bestaande gebruikers. Volg de instructies in deze helpdocumentatie om de licenties toe te wijzen. Als u al licenties heeft toegewezen, gaat u naar deze inlogpagina om toegang te krijgen tot Business Analyst Web App.

Niet gevonden wat u zocht?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Helpdesk

Heeft u een vraag over de Esri Nederland Store?

Ga naar helpdesk

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 20
Meer informatie? Neem contact met ons op.