Skip to main content

ArcGIS Drone2Map


ArcGIS Drone2Map is de desktopoplossing voor uw GIS-drone-mappingbehoeften. ArcGIS Drone2Map helpt u bij het creëren van 2D en 3D-producten op basis van het beeldmateriaal van uw drone, die te gebruiken zijn voor visualisaties en analyses in ArcGIS. Als premiumtoepassing vereist elk licentietype het user type Creator of het user type GIS Professional. Drone2Map integreert volledig met ArcGIS Online.

ArcGIS Online

Bouw interactieve kaarten met ArcGIS Online. Krijg nieuwe perspectieven en verbeterde details terwijl u met gegevens omgaat, inzoomt en zoekt op de kaart. Gebruik slimme, gegevensgestuurde kaartstijlen en intuïtieve analysetools om locatie-intelligentie te verkrijgen. Werk effectief in uw hele organisatie door samen kaarten te maken en te gebruiken. Deel uw inzichten met specifieke personen of de hele wereld. Als premium applicatie vereist Drone2Map een Creator of GIS Professional user type voor uw organisatie.

Veelgestelde vragen

ArcGIS Drone2Map is ontworpen om generiek te zijn voor alle drones. Gegevens kunnen worden verzameld door elke vluchtcontrole-app, maar we raden aan om de Site Scan Flight LE-app te gebruiken. Bij het verzamelen van gegevens van een drone die niet wordt ondersteund door Site Scan Flight LE, zijn er twee belangrijke details:

  1. De drone moet breedtegraad, lengtegraad en hoogte verzamelen. De meeste commercieel verkrijgbare drones voegen deze informatie automatisch toe aan de metadata van de afbeelding (de EXIF-header van elk afbeeldingsbestand), en dit wordt gelezen door Drone2Map.
  2. Drone2Map moet ook informatie hebben over de camera, met name de brandpuntsafstand van de lens en de sensorgrootte. Bijna alle moderne camera's worden ondersteund in een bestaande cameradatabase en deze database wordt regelmatig bijgewerkt, dus nieuwe camera's die momenteel niet in de database staan, moeten binnen een kort tijdsbestek worden ondersteund. Als uw camera niet in de database is opgenomen, zal Drone2Map proberen de vereiste informatie te creëren uit de informatie in de EXIF-header.

Niet gevonden wat u zocht?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Helpdesk

Heeft u een vraag over de Esri Nederland Store?

Ga naar helpdesk

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 20
Meer informatie? Neem contact met ons op.