ArcGIS Image Analyst


ArcGIS Image Analyst is een extensie voor ArcGIS Pro. ArcGIS Image Analyst voegt geavanceerde visualisatie-, exploitatie- en analysetools toe om inzichten uit afbeeldingen te ontgrendelen. Werk in één systeem met bewegende video-, stereo-, beeld-, 3D-functiecompilatie, machine learning-gestuurde classificatie, multidimensionale analyse en kaartruimteschermen voor krachtige metingen. Bekijk licentie-opties en prijzen voor ArcGIS Image Analyst.

Stap 1: Start met een GIS Professional user type

ArcGIS Pro is vereist om ArcGIS Image Analyst te gebruiken. ArcGIS Pro wordt gelicentieerd door een GIS Professional user type aan te schaffen. User types bieden een flexibele manier om licenties te verlenen voor de mogelijkheden en apps die uw gebruikers nodig hebben. Het user type niveau GIS Professional Basic biedt een gebruiker alles wat hij nodig heeft om aan de slag te gaan met ArcGIS Image Analyst. Als u ongebruikte GIS Professional user type licenties in uw organisatie heeft, kunt u doorgaan naar stap twee.

Stap 2: voeg ArcGIS Image Analyst toe

ArcGIS Image Analyst voegt geavanceerde tools voor visualisatie, exploitatie en analyse toe aan het GIS Professional Basic user type.

Veelgestelde vragen

Om ArcGIS Image Analyst te gebruiken, moet u een ArcGIS Pro-licentie hebben. Compatibele licenties omvatten GIS Professional user type (Basic, Standard of Advanced) en ArcGIS Desktop (named user, single use of concurrent use) met ArcGIS Pro 2.1 of hoger.

Een user type is een licentietype dat bepaalt welke privileges en toegang u krijgt binnen ArcGIS. Met een GIS Professional user type kunt u geavanceerde kaarten maken; visualisaties en analyses uitvoeren met ArcGIS Pro, de professionele desktop GIS-applicatie; en resultaten delen met belanghebbenden.

Credits zijn de valuta die in ArcGIS wordt gebruikt en worden verbruikt voor specifieke transacties en soorten opslag, zoals het opslaan van functies, het uitvoeren van analyses en het gebruik van premium content.

Met de aankoop van ArcGIS Pro krijgt u toegang tot ArcGIS Living Atlas of the World. Nieuwe inhoud is altijd beschikbaar in ArcGIS Living Atlas of the World, zoals kant-en-klare, gezaghebbende gegevenslagen, samengesteld en voorbereid voor eenvoudige ArcGIS-integratie. Stimuleer uw creativiteit door inspirerende ruimtelijke inhoud van duizenden organisaties te verkennen, waaronder kaarten, apps en interactieve kaarten.

Niet gevonden wat u zocht?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Helpdesk

Heeft u een vraag over de Esri Nederland Store?

Ga naar helpdesk

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 20
Meer informatie? Neem contact met ons op.