Skip to Content

ArcGIS Image for ArcGIS Online


ArcGIS Image for ArcGIS Online is een complete software-as-a-service (SaaS)-aanbieding voor het hosten, analyseren en streamen van afbeeldingen en rastercollecties. Bespaar op infrastructuurkosten en onderhoud met behulp van een veilige, schaalbare en efficiënte cloudomgeving die beelden snel integreert in al uw workflows. Voer beeldanalyse en rasteranalyse uit op locatie-, stad-, land- en wereldwijdniveau. Krijg inzichten door analyses uit te voeren met workflows zoals classificatie, multidimensionaal en geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI). Deel de inzichten die u verkrijgt met interne en externe belanghebbenden als interactieve apps, dashboards en rapporten om snellere en effectievere besluitvorming te stimuleren.

Stap 1: Begin met een Creator of GIS Professional user type

ArcGIS Online is vereist om ArcGIS Image for ArcGIS Online te gebruiken. ArcGIS Online wordt gelicentieerd door een Creator user type te kopen. User types bieden een flexibele manier om licenties te verlenen voor de mogelijkheden en apps die uw gebruikers nodig hebben. Het Creator user type biedt een gebruiker alles wat hij nodig heeft om aan de slag te gaan met ArcGIS Image for ArcGIS Online. U kunt ook kiezen voor een GIS Professional user type om aan de slag te gaan met ArcGIS Image for ArcGIS Online. Als u ongebruikte Creator- of GIS Professional-gebruikerslicenties heeft, kunt u doorgaan naar stap twee.

Stap 2: Voeg ArcGIS Image voor ArcGIS Online toe

ArcGIS Image for ArcGIS Online voegt mogelijkheden voor het hosten van afbeeldingen, streaming en analyse toe aan de user type Creator of GIS Professional.

Additionele credits

Credits zijn de valuta die in ArcGIS Online wordt gebruikt om premiumservices aan te schaffen, waaronder functieopslag, analysetools en premiumgegevens. Credits zijn inbegrepen bij elk ArcGIS Online-abonnement. Extra credits kunnen op elk moment worden gekocht en aan uw abonnement worden toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Ja, er worden credits verbruikt voor imagery hosting en analyses.

Vragen?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Mail ons

Wij helpen u graag verder

store@esri.nl

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 72
Meer informatie? Ga naar de Store Helpdesk