Skip to main content

ArcGIS Navigator


ArcGIS Navigator is een professionele mobiele navigatie-app die stapsgewijze, spraakgestuurde aanwijzingen biedt op mobiele apparaten die draaien op Android en iOS. Bestuurders kunnen de kaarten in Navigator gebruiken of routes volgen op aangepaste kaarten. Navigator is een premium app die aan elk ArcGIS user type kan worden toegevoegd.

Combineer ArcGIS Navigator met andere user types

ArcGIS Navigator is gelicentieerd voor gebruik met nieuwe of bestaande user types Mobile Worker, Viewer of Editor in uw organisatie.

Maak kaarten voor gebruik in ArcGIS Navigator

ArcGIS Navigator is gelicentieerd voor gebruik met nieuwe of bestaande user types Mobile Worker, Viewer of Editor in uw organisatie.

Veelgestelde vragen

U kunt op elk moment nieuwe licenties toevoegen. Als uw bestaande gebruikers met Navigator moeten werken, kunt u Navigator aanschaffen als een premium app-add-on voor elke ArcGIS user type.

Als u wilt dat gebruikers navigatie plus robuuste mogelijkheden hebben, zoals het gebruik van meerdere tools voor het verzamelen van veldgegevens en het beheren van hun werktoewijzingen vanaf hun mobiele apparaten, voegt u Navigator toe aan het user type Mobile Worker.

User types kunnen opnieuw worden toegewezen aan iemand anders in uw organisatie, inclusief de user type waaraan Navigator is toegevoegd. User types kunnen niet worden gedeeld; ze zijn individueel toegewezen aan een enkele gebruiker met een naam. De licentietermijn is vast en wordt niet beïnvloed door een wijziging in de toewijzing van gebruikers op naam, en er zijn geen kosten verbonden aan het opnieuw toewijzen van een gebruikerslicentie binnen uw organisatie.

Ja. Voor elke aannemer die u wilt voorzien van Navigator, kunt u Navigator plus een user type aanschaffen. Beide user types bevinden zich in uw ArcGIS-organisatie, van waaruit ze kunnen worden beheerd en toegewezen aan uw contractanten. U kunt de user type selecteren die het beste past bij de werkzaamheden die de aannemers moeten uitvoeren.

Niet gevonden wat u zocht?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Helpdesk

Heeft u een vraag over de Esri Nederland Store?

Ga naar helpdesk

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 20
Meer informatie? Neem contact met ons op.