Skip to Content

ArcGIS Online


ArcGIS Online abonnementen zijn flexibel te gebruiken, zo is er altijd een abonnementsvorm die bij uw organisatie past. Door het gebruik van verschillende user types kunt u uw collega's gericht de juiste functionaliteiten en rechten toekennen binnen ArcGIS Online.

Stap 1: Begin met een Creator of GIS Professional user type

Een Creator of GIS Professional user type is vereist om ArcGIS Online te gebruiken. User types bieden een flexibele manier om licenties te verlenen voor de mogelijkheden en apps die uw gebruikers nodig hebben. Als u ongebruikte Creator- of GIS Professional-gebruikerslicenties heeft, kunt u doorgaan naar stap twee.

Overige user types

Credits

Credits zijn de valuta die in ArcGIS Online worden gebruikt om premium-diensten te kopen, waaronder opslag van functies, analysetools en premium-gegevens. Credits zijn inbegrepen bij elk ArcGIS Online-abonnement. Extra credits kunnen op elk moment worden gekocht en aan uw abonnement worden toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Nee, een personal use licentie mag enkel voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Wilt u uw licentie gebruiken voor commerciële doeleinden? Kies dan 1 van de andere licentietypes in de Esri Store. Weet u niet helemaal welke user type voor u geschikt is? Vraag een adviesgesprek aan via de button bovenaan de pagina.

Niet gevonden wat u zocht?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Helpdesk

Heeft u een vraag over de Esri Nederland Store?

Ga naar helpdesk

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 20
Meer informatie? Neem contact met ons op.