Skip to Content

ArcGIS Online


ArcGIS Online abonnementen zijn flexibel te gebruiken, zo is er altijd een abonnementsvorm die bij uw organisatie past. Door het gebruik van verschillende user types kunt u uw collega's gericht de juiste functionaliteiten en rechten toekennen binnen ArcGIS Online.

Begin met een Creator user type

Overige user types

Nadat u een Creator of GIS Professional user type heeft toegevoegd aan uw abonnement, kunt u ook onze overige user types toevoegen.

GIS Professional user type

Naast ArcGIS Online, heeft u met de GIS Professional user type ook toegang tot ArcGIS Pro, de professionele GIS desktop applicatie.

Credits

Credits zijn de valuta die in ArcGIS Online worden gebruikt om premium-diensten te kopen, waaronder opslag van functies, analysetools en premium-gegevens. Credits zijn inbegrepen bij elk ArcGIS Online-abonnement. Extra credits kunnen op elk moment worden gekocht en aan uw abonnement worden toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik op een later moment user types toevoegen?

U kunt op elk gewenst moment extra user types aanschaffen. U heeft de flexibiliteit om uw ArcGIS Online omgeving met u mee te laten groeien.

Wat zijn typische functieomschrijvingen voor de gebruikers van de verschillende user types?

Creators zijn over het algemeen GIS-specialisten, assetmanagers en datajournalisten

Viewers zijn over het algemeen directeuren, managers en salesmedewerkers

Editors zijn over het algemeen datakwaliteitsingenieurs, GIS-technici en gegevensanalisten

Mobile Workers zijn over het algemeen veldtechnici, onderhoudssupervisors of vrijwilligers

GIS Professionals zijn over het algemeen GIS-professionals, GIS-analisten en cartografen

Kan ik apps toevoegen aan user types?

Ja, app-bundels en premium-apps kunnen aan bepaalde user types worden toegevoegd. U kunt add-on-apps verkennen in de Esri Store.

Wat is een voorbeeldabonnement?

Een commerciële organisatie heeft 20 Creators die gegevens visualiseren en analyseren om interessante locaties te identificeren, verkoopgebieden te definiëren en winkelprestaties te beoordelen. 300 Editors voegen informatie over concurrerende prijzen toe, werken verkoopkaarten bij en verzamelen klantinformatie. 2000 kijkers verkennen deze informatie in kaarten en apps, inclusief het verkoopteam en leidinggevenden.

Een lokale overheid heeft 6 Creators die kaarten en apps maken voor interne projecten zoals inspecties en gemeenschapsbewustzijn van situaties zoals verkeer of weer. 30 veldwerkers, zoals onderhoudsmensen, gebruiken de apps van de makers om inspecties uit te voeren, wegomstandigheden bij te werken en toegang te krijgen tot projectinformatie. 5 Kijkers hebben toegang tot dashboards met stadsinformatie en projectstatussen.

Vragen?

Mail ons

Wij helpen u graag verder

gisinfo@esri.nl

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 00

Meer informatie? Ga naar de Store Helpdesk