Skip to Content

ArcGIS for Student Use


ArcGIS for Student Use wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om als een professional kaarten te creëren. Krijg toegang tot het volledige scala aan ArcGIS-mogelijkheden om rijke, dynamische kaarten en apps te maken. ArcGIS for Student Use biedt een eenvoudige en voordelige optie voor zowel individueel academisch gebruik als voor studenten die op school een GIS-portfolio willen bouwen.

We adviseren om voor aanschaf van een ArcGIS for Student Use licentie te informeren bij uw onderwijsinstelling of er licenties beschikbaar zijn voor studenten.

Veelgestelde vragen

Met dit programma kunnen individuele studenten gebruik maken van Esri's krachtige cartografische en analytische tools die momenteel door grote organisaties worden gebruikt. Daarom hebben we het de eenvoudige naam ArcGIS for Student Use gegeven. Met dit programma krijg je GIS-software op geavanceerd niveau en toegang tot 's werelds belangrijkste verzameling van geospatiale informatie voor je eigen studentenprojecten.

Het is dezelfde software echter mag deze licentie enkel gebruikt worden voor individuele studentenprojecten.

Wanneer uw onderwijsinstelling licenties beschikbaar stelt, kunt u deze gebruiken en hoeft u geen eigen licentie aan te schaffen. Wij adviseren u daarom om voor aanschaf contact op te nemen met uw onderwijsinstelling om te informeren naar wat er voor u beschikbaar is.

Niet gevonden wat u zocht?

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken

Boek nu

Helpdesk

Heeft u een vraag over de Esri Nederland Store?

Ga naar helpdesk

Bel ons

Spreek met één van onze collega's.

+31 (0)10 217 07 20
Meer informatie? Neem contact met ons op.