Skip to main content

Groei & Ontwikkeling

Hoe Esri Nederland bijdraagt aan jouw persoonlijke groei.

Zijn wie je wil zijn

Medewerkers hechten steeds meer waarde aan voor welke organisatie ze werken én wie ze op het werk kunnen zijn. Een groot gedeelte van je leven mag je werken, gemiddeld 70.000 uur. Het is daarom nog belangrijker dat je ergens werkt waar je je prettig voelt, waar je zingeving krijgt en waar je wordt uitgedaagd. Dit geldt ook voor de medewerkers bij Esri Nederland. Voor onze medewerkers is een werkplek met uitdaging, verbinding en maatschappelijke impact belangrijk. 

Lees de blog van Mariëlle

Esri Talent Development Program

Het Esri Talent Development Program biedt de kans op een vliegende start van een mooie carrière binnen Esri Nederland. Ambitieuze talenten krijgen de mogelijkheid om in een periode van twee jaar zichzelf te ontwikkelen tot GIS-professional op het gebied van sales of techniek en bepalen daarna hun eigen richting binnen de organisatie. 

Lees meer

Verbreding & Verdieping

Bij Esri Nederland krijg je de kans om vaardigheden te ontwikkelen buiten jouw functie om, zoals presenteren op grote evenementen of het geven van een training. 

Je kunt ook altijd Esri-trainingen en ArcGIS-trainingen volgen. Op deze manier krijg bij Esri Nederland  de vrijheid om jezelf te verbreden en te verdiepen!

Young Professionals Network

Het Young Professionals Network van Esri Nederland is een GIS-community die is opgericht voor alle jonge GIS-professionals in Nederland. Esri Nederland ondersteunt dit netwerk.

Is GIS ook jouw passie? En ben je nieuwsgierig naar wat anderen met GIS doen? Wil je snel groeien in je eerste jaren met GIS? Sluit je dan aan bij dit netwerk van young professionals. 

Young Professionals Network