Skip to Content

 

Waarom zou je bij Esri Nederland komen werken? 

Aan onze kant vinden we het belangrijk dat de basis goed geregeld is: je kunt je werk goed doen, je kunt je ontwikkelen en je kunt altijd bij iemand terecht met je vragen.
Toch zijn er een aantal zaken in het bijzonder waarom werken bij Esri de moeite waard is. Wij hebben de belangrijkste 5 op een rij gezet.
Werken bij Esri is goed voor je carrière, betekenisvol, afwisselend, interessant én gezellig. Eén ding is zeker: je gaat je bij Esri Nederland niet vervelen! 

 

Hier zijn ze alle vijf


De ene reden weegt zwaarder dan de andere....

Goed voor je carriére

Esri is wereldwijd marktleider in technologie waar veel waardering voor is. Dat is al een pluspuntje op je cv. Het merk Esri ademt betrouwbaarheid. Verder leer je hier veel van andere collega's en de manier waarop we met elkaar werken.

Betekenisvol

GIS-technologie biedt inzicht in sociale vraagstukken. Het helpt om een antwoord te vinden op wat de beste aanpak kan zijn. Met jouw werk kun je dus iets in beweging zetten.

Afwisselend

De gebruikers van onze technologie zijn te vinden in elke sector. Alleen die wisselende context al maakt het werk interessant. Verder is er veel ruimte voor eigen inbreng in het werk: hoe we er komen is aan jou.

Interessant

Als je houdt van technische ontwikkelingen, dan ben je bij Esri op het juiste adres. GIS-innovatie begint hier. Als medewerker bij Esri ben je natuurlijk als eerste op de hoogte van het nieuws wat er gaat komen.

Gezellig

We zijn enthousiast over de kracht van de kaart én zijn betrokken naar elkaar toe. Deze combinatie maakt dat je energie haalt uit het samenwerken.

En...

Misschien wil je nog meer weten? Dan hebben we nog een pagina met Feiten & Cijfers van Esri Nederland.

Feiten & Cijfers

Meer informatie over werken bij Esri Nederland?