Skip to Content

EsriFun


Goed samenwerken is voor Esri Nederland hét middel tot succes. Om de verbondenheid tussen medewerkers te vergroten is er een EsriFun commissie. Zij organiseren elk jaar leuke uitjes en maandelijks een borrel of een lunch. 

Verder is er elk jaar een social event, waarbij je eventuele partner/het gezin welkom is en is er jaarlijks een Sinterklaas-feestje voor de kinderen. 

Bekijk hier onze StoryMap om meer te ontdekken over de EsriFun activiteiten.

Gezondheidsweken


Esri Nederland vindt de gezondheid van medewerkers belangrijk en daarom zijn er gezondheidsweken. De gezondheidsweken worden binnen het kader van het Arbozorgplan georganiseerd door de VGWM-commissie. We organiseren activiteiten zoals health checks, workshops, voedingsadvies en bewegingsgerichte activiteiten. Verder hebben we geregeld fruit voor je klaarliggen. 

Lidmaatschap Fit for Free


Sporten houdt je gezond! Esri Nederland heeft daarom een fitnessregeling met Fit for Free. De voordelige maandelijkse kosten voor het bedrijfsabonnement worden van het brutosalaris ingehouden. Ook partners en kinderen (vanaf 16 jaar) kunnen van de afspraken gebruik maken, waarbij de kosten van het nettosalaris worden ingehouden. 

Meer weten over ons?