Skip to Content

Vitaliteit

Vitaliteit is onmisbaar bij Esri Nederland.

EsriFun

Goed samenwerken is voor Esri Nederland hét middel tot succes. Om de verbondenheid tussen medewerkers te vergroten is er een EsriFun commissie. Zij organiseren elk jaar leuke uitjes en maandelijks een borrel of een lunch. 

Verder is er elk jaar een social event, waarbij je eventuele partner/het gezin welkom is en is er jaarlijks een Sinterklaas-feestje voor de kinderen. 

Bekijk hier onze StoryMap om meer te ontdekken over de EsriFun activiteiten.

Gezondheidsweken

Esri Nederland vindt de gezondheid van medewerkers belangrijk en daarom zijn er gezondheidsweken. De gezondheidsweken worden binnen het kader van het Arbozorgplan georganiseerd door de VGWM-commissie. We organiseren activiteiten zoals health checks, workshops, voedingsadvies en bewegingsgerichte activiteiten. Verder hebben we geregeld fruit voor je klaarliggen. 

Sporten waar jij wilt!

Sporten houdt je gezond! Esri Nederland heeft daarom een collectieve regeling met Bedrijfsfitness Nederland. Dit biedt jou de mogelijkheid om te sporten bij 3000 diverse sportlocaties, zoals fitnesscentra, yogascholen, crossfitboxen en zwembaden. Zo is er altijd een gewenste sportlocatie bij jou in de buurt! De lidmaatschapskosten worden verrekend met jouw bruto salaris waardoor je gemiddeld 40% goedkoper sport.