Abonnement

Wilt u uw medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit bieden als het gaat om trainingen volgen? Het 'Opleidingenabonnement' bestaat uit verschillende elementen om diverse medewerkers op te leiden. Een medewerker kiest hierin zelf een vorm die aansluit op zijn behoefte. Of er nu e-learning, een opleiding met een docent voor de klas of een specialist op de werkplek gewenst is; het Opleidingenabonnement geeft de vrijheid om zelf de inhoud en vorm te kiezen die bij de medewerker én de organisatie past.

Leren wanneer u wilt

Met het opleidingenabonnement kunt u leren op maat. Met het kennisplan bij de start van het abonnement wordt onderzocht hoe uw kennis op dit moment is en hoe de kennis het beste kan worden opgedaan. Hierin kan de trainingsvorm, maar ook het leerpad samen met u worden afgestemd. Zo verlopen de trainingen effectiever.

Online leeromgeving

Via mijnopleiding.esri.nl heeft u direct toegang tot het trainingsmateriaal en is het mogelijk om in uw eigen tijd te leren. U kunt alles uit de software halen voor uw organisatie. Ook kunt u trainingen volgen gedurende het jaar en op moment dat het aansluit bij uw werkzaamheden.

Vaste docent

Er wordt binnen het opleidingenabonnement een docent aangesteld die voor uw organisatie fungeert als vast aanspreekpunt. Zo leert de docent uw medewerkers en processen goed kennen en andersom leren de medewerkers de docent goed kennen. Bij vragen kan er daardoor snel worden geschakeld.


Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.

We zijn te bereiken via telefoonnummer +31 (0)10 217 07 00

Esri-medewerkers helpen u graag verder. Stuur ons uw vraag en we reageren zo snel mogelijk.

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!