Masterclass Architectuur & GIS

Architectuur denken biedt een goede leidraad om veranderingen te kunnen sturen en geo-informatie te laten aansluiten op de businessprocessen.


Steeds meer businessprocessen kennen een geo-component. Geo-informatie wordt steeds meer integraal onderdeel van de totale informatievoorziening. Tegelijkertijd gaan de technische ontwikkelingen snel. Om de kracht van een Web GIS te benutten en mee te bewegen met de totale informatievoorziening moeten architectuurkeuzes worden gemaakt. In deze masterclass worden relevante architectuurprincipes geïntroduceerd en in een Web GIS-context geplaatst. Voorop staat het praktisch toepassen van architectuur-denken vanuit een theoretische basis. 


De masterclass bestaat uit 3 blokken:

  • Algemene architectuurprincipes
  • Architectuur toegepast in een geo-omgeving
  • Tips en energie om architectuur in te zetten binnen de organisatie.

De sprekers

De masterclass kent een combinatie van theorie en praktijk en is interactief van karakter. De masterclass wordt georganiseerd door Esri Nederland en wordt mede ingevuld door vele ervaren sprekers uit het bedrijfsleven en overheid. Alle sprekers zijn al jaren actief op dit vlak en hebben hun sporen daarin verdiend. Door op de onderstaande link te klikken leest u wie er komen spreken tijdens de masterclass en wat hun achtergrond is. 

Deze masterclass duurt drie dagen.

Bekijk de lijst met sprekers voor de masterclass

Leervormen

Klassikaal

Duur

3 dagen

Niveau

Gevorderd

Vereiste voorkennis

Geen

Prijs

€ 2.500,-

Esri Nederland Opleidingen