We helpen u graag verder →

Sense Data Lab

Wilt u de potentie van realtime GIS en/of big data verkennen? Dat kan bij Esri Nederland. We hebben daarvoor het Sense Data Lab ingericht. 

De Sense Data Lab-omgeving is beschikbaar voor organisaties die snel, veilig en vol vrijheid de potentie van real time GIS en big data willen verkennen in de vorm van Proof of Concepts of Pilots. Samen met Esri Nederland kunt u uw business cases uitwerken en zo kennismaken met het werken met realtime en/of big data in ArcGIS.

In de Sense Data Lab-omgeving kunt u aan de slag met de onderdelen van het ArcGIS-platform die gericht zijn op realtime GIS en big data in combinatie met ArcGIS Enterprise. Denk aan:
1. GeoEvent Server voor het binnenhalen en analyseren van realtime informatie bronnen en het verwerken van realtime data.
2. Spatiotemporal Big Data Store voor het opslaan van (big) data.
3. GeoAnalytics Server voor het analyseren van eventueel opgeslagen big data.
4. Insights for ArcGIS voor het ontdekken van patronen en relaties in data en het uitvoeren van (ruimtelijke) data-analyses.

Het Sense Data Lab is een managed service-omgeving. Deze omgeving is virtueel en draait dus in de cloud, gehost door CloudVPS. De datacentra van CloudVPS staan fysiek in Nederland, zodat de data gegarandeerd (en veilig) binnen de Europese Economische Ruimte (EER) wordt opgeslagen. 

Bent u op zoek wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken via Esri Nederland 010 217 07 00 of contact@esri.nl
.


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.