Een gebouw dat perfect past.

Een vlot bouwproces is de droom van iedere aannemer: bouwen binnen de geplande datum, met minimale faalkosten en in een omgeving die nagenoeg geen hinder ondervindt. Om een gebouw te krijgen dat ook nog eens perfect op de omgeving is afgestemd heeft u een gecoƶrdineerde informatievoorziening nodig: de juiste informatie in de juiste vorm, op het juiste moment en dan nog in de juiste kwaliteit. Met het ArcGIS-platform kunt u integreren met andere systemen en bijvoorbeeld goed combineren met het Bouw Informatie Model (BIM).

Voordelen

Beheer

De grondposities worden centraal bijgehouden.

Informeer

Deel via het ArcGIS-platform informatie met omwonenden.

Visualiseer

Door middel van een dashboard wordt de status van de verschillende grondposities helder in kaart gebracht.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Maps for Office

ArcGIS Maps for Office voegt een nieuwe analytische dimensie toe aan Microsoft Office. Met deze eenvoudig te installeren add-in kunt u snel interactieve kaarten maken van uw Excel-gegevens. Dit kan u helpen om nieuwe inzichten te krijgen en beslissingen te nemen.

Lees meer over ArcGIS Maps for Office