Navigatiekaarten in een handomdraai.

Als het gaat over offshore, dan gaat het over bathymetrie gegevens en nautische kaarten. Het is belangrijk dat u de veiligheid van havens kunt bevorderen. Met ruimtelijk georiënteerde gegevens kunt u betere besluiten nemen in: offshore-energie, hydrografische diensten, baggerwerken, wetenschappelijke analyse en nog veel meer. Elektronische navigatiekaarten (ENC) zijn met een muisklik aan te maken in het ArcGIS-platform en papieren kaarten kunnen in enkele minuten gereed zijn voor de cartografische afwerking. Hiermee bespaart u tijd en geld. Met het ArcGIS-platform kunt u ook al uw assets beheren. Lees meer over asset management.

"We werken nu 3 jaar met het ArcGIS-platform en gebruiken het steeds vaker; denk aan surveys zoals bodemonderzoek."

Alexander van der Kley, GIS-medewerker, Primo Marine

Voordelen

Route

Met hulp van het ArcGIS-platform bepaalt u waar de kabel op de zeebodem moet liggen.

Samenwerken

Een informatieproduct is snel en eenvoudig te delen tussen opdrachtgevers en –nemers.

Visualiseer

Snel grote hoeveelheden data samenbrengen in diverse informatieproducten.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS for Maritime: Bathymetry

Krijg door de ArcGIS for Maritime: Bathymetry-extensie een uitgebreid overzicht van uw bathymetrische of lodingsgegevens. Sla uw gegevens één keer op en gebruik ze zo vaak u wilt.

Lees meer over ArcGIS for Maritime: Bathymetry