Veilig over het spoor naar de bestemming.

Alleen als het spoornetwerk goed functioneert komen mensen en goederen op een veilige manier en op tijd van A naar B. U werkt, samen met andere bedrijven uit de sector, dagelijks aan het aanleggen van nieuwe rails, het uitbreiden van het spoor waar nodig en het beheren en onderhouden van de bestaande spoorwegen. Het ArcGIS-platform helpt u in de analyse en communicatie tijdens de planfase. Maar ook tijdens de aanleg van wegen en het beheer en onderhoud leidt een geografische insteek tot een vloeiend spoorwegennet.

"We vinden het belangrijk dat alle partijen hun werk in samenhang doen; op de raakvlakken moet het aansluiten."

René Dorleijn, hoofd virtueel bouwen, Movares

Voordelen

Integreer

Door het combineren van verschillende bronnen op basis van locatie geeft het ArcGIS-platform een integraal inzicht.

Monitor

Houd realtime de locatie van spoorwegwerkers via de kaart in de gaten.

Visualiseer

Met de kaart worden ruimtelijke patronen op een snelle manier zichtbaar.

Oplossingen

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online