Realtime informatie op alle locaties.

Of een militaire operatie succesvol kan zijn is afhankelijk van data die wordt weergegeven in een allesomvattend overzicht. Daarnaast zijn realtime inlichtingen op locatie voor uw Command & Control een cruciale bron van informatie. Alles kan worden gevisualiseerd door gebruik te maken van het ArcGIS-platform. Zo kunt u kennis over de situatie en de operationele inzetbaarheid verhogen en delen met commandanten. Zij zien dan op het juiste moment een correcte en relevante kaart.

Voordelen

Operationeel inzicht

Krijg een breed operationeel inzicht om dit te delen met collega’s die dit nodig hebben op een missie.

Verzamelen

Gebruik informatie uit het veld om er snel op te kunnen reageren.

Volgen

Verander uw operationele beeld door verschillende soorten datastromen te analyseren.

Oplossingen

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS for the Military

Maak kaarten en aanverwante diensten voor de visualisatie en analyse van missiegebied. Rapporten en informatie kunnen gemakkelijk worden gecombineerd om bedreigingen te visualiseren en om te reageren op nieuwe situaties.

Lees meer over ArcGIS for the Military (EN)

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS