De stroom inlichtingen beter verwerken.

Inlichtingen zijn cruciaal. U heeft verschillende informatiebronnen en wilt er op tijd, accuraat en werkbare inlichtingen van maken voor besluitvormers. Het ArcGIS-platform ondersteunt uw militaire analisten door middel van geavanceerde analytische methodologie en innovatieve tools. Zo kunt u snel en zorgvuldig uw data omzetten in de inlichtingen die u nodig hebt.

Voordelen

Analyseer

Zet ruwe data om in relevante informatie door middel van ruimtelijke en contextuele analyse. Onderzoek trends en patronen voor een succesvolle militaire operatie.

Delen

Werk samen en deel informatie die cruciaal is voor de missie. Gebruik daarin apps, modellen en workflows die snel in de omgeving kunnen worden ingezet.

Veiligheid

Zet data van sensoren, databases en veldoperaties om tot begrijpelijke informatie. Dit levert een goed beeld op van de operatie, zodat er betere beslissingen kunnen worden genomen.

Oplossingen

ArcGIS for the Military

Maak kaarten en aanverwante diensten voor de visualisatie en analyse van missiegebied. Rapporten en informatie kunnen gemakkelijk worden gecombineerd om bedreigingen te visualiseren en om te reageren op nieuwe situaties.

Lees meer over ArcGIS for the Military (EN)

Esri Defense Mapping

Traditionele kaartproductie ondersteunt de nationale agentschappen. U kunt nu end-to-end data en cartografische producties bijhouden en beheren door middel van de Esri Defense Mapping managementproductie tools en workflows.

Meer informatie over Esri Defense Mapping (EN)

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro