Snel en accuraat kaartmateriaal leveren.

Wat is waar? In een nieuw gebied hebben de eerste militairen een basiskaart als enige houvast. Het beheren van basiskaartmateriaal is een omvangrijke klus, waar veel data in wordt verwerkt. Om verschillende soorten data te beheren is de inrichting van een basiskaartenmagazijn, zowel digitaal als analoog, een vereiste. Zo kunt u accuraat en snel kaartmateriaal leveren aan iedereen die een kaart nodig heeft.

Voordelen

Automatiseren

'Production Mapping' voorziet in een compleet systeem om geautomatiseerd de datakwaliteit te controleren.

Standaardiseren

Door middel van tools kunnen kaarten worden geproduceerd waarvan dynamisch de tekst, tabellen, legenda en symbologie wordt gecreëerd.

Versnellen

Zorg ervoor dat de data tijdens de productie meteen voldoet aan de gestelde eisen, dit levert snel een kaart op.

Oplossingen

ArcGIS for the Military

Maak kaarten en aanverwante diensten voor de visualisatie en analyse van missiegebied. Rapporten en informatie kunnen gemakkelijk worden gecombineerd om bedreigingen te visualiseren en om te reageren op nieuwe situaties.

Lees meer over ArcGIS for the Military (EN)

Esri Defense Mapping

Traditionele kaartproductie ondersteunt de nationale agentschappen. U kunt nu end-to-end data en cartografische producties bijhouden en beheren door middel van de Esri Defense Mapping managementproductie tools en workflows.

Meer informatie over Esri Defense Mapping (EN)

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

GeoBasis

Wilt u effectief uw basisregistratie- en kerngegevens presenteren en gebruiken? GeoBasis is een implementatie van een geografisch gegevensmagazijn dat u volop raadpleeg- en analysemogelijkheden biedt richting uw interne of externe ArcGIS-infrastructuur.

Lees meer over GeoBasis