De juiste informatie in handen.

Medewerkers in het veld spelen een belangrijke rol in uw organisatie: ze zijn bezig met een inspectie, onderhoud of storingsafhandeling. Op locatie hebben zij informatie nodig over hun werkzaamheden, bijvoorbeeld om te zien wanneer het laatste onderhoud was. Maar ook andere vragen zijn onderweg relevant: Wat is de beste route? Wat voor infrastructuur tref ik op locatie aan? U kunt met ArcGIS op de belangrijkste mobiele platformen werken, ook offline. Uw medewerkers hebben daardoor waar ze ook zijn de juiste informatie in handen.

"Werken in het veld op tablets vroeg om een robuuste oplossing en eentje die gebruiksvriendelijk is, ook voor gebruikers die niet tot de ICT-generatie behoren."

Thijs Kavelaars, projectleider, Stedin

Voordelen

Automatiseren

Inspecties in het veld kunnen eenvoudiger gedaan worden met een app die meteen de locatie laat zien.
Lees een artikel over Stedin

Locatie

Houd inzicht in de juiste locatie waar de inspectie of de reparatie moet plaatsvinden.
Lees een artikel over Verheij

Ook offline

Ook zonder internetverbinding zijn kaarten in te zien en te bewerken.
Lees een artikel over Borgman Beheer

Oplossingen

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Runtime SDK's

ArcGIS Runtime bestaat uit software development kits, die verkrijgbaar zijn binnen het Esri Developer Network-programma. Het vereenvoudigt het maken van GIS-toepassingen of het integreren van GIS-functies binnen andere applicaties. Esri biedt ook ArcGIS Runtime SDK's voor het ontwikkelen en implementeren van mobiele applicaties op iOS, Android en Windows Phone-platforms. De ArcGIS Runtime DSK’s biedt u de mogelijkheid om specifieke functionaliteit voor uw medewerkers in het veld toe te voegen.

Lees meer over ArcGIS Runtime SDK's