Een soepel werkproces voor iedereen.

Als energiebedrijf werkt u veel samen met andere organisaties. De decentrale overheden zijn uw partner voor het verlenen van vergunningen. Voor het aanleggen en vervangen van het netwerk werkt u weer met aannemers. Bij calamiteiten wisselt u informatie uit met provincies, gemeenten en veiligheidsregio's. In de ideale wereld deelt u ook informatie met collega-bedrijven en telecom-organisaties over het vervangen van (ondergrondse) assets om de burger en openbare buitenruimte minimaal te belasten. Met ArcGIS voorkomt u dat er een groot aantal bestanden in diverse formaten tussen de verschillende organisaties wordt uitgewisseld. Dit zorgt voor duidelijke up-to-date communicatie en een soepel werkproces, zodat iedereen de focus kan houden op het werk.

"Doordat de vier betrokken organisaties samen in één platform werken is de informatie snel, altijd en overal beschikbaar."

Pieter Verloop, hoofd bedrijfsbureau, Verheij Integrale groenzorg

Voordelen

Duidelijk

Informatie wordt op een duidelijke manier gedeeld met andere partijen, dit voorkomt miscommunicatie.
Lees een artikel over Borgman Beheer

Focus

Een samenwerkingsplatform is voor elke partij binnen de keten van groot belang en zorgt voor focus op de inhoud.
Bekijk een video over Verheij

Soepel

Doordat verschillende ketenpartners samenwerken en relevante data beschikbaar stellen verloopt het werkproces soepeler.
Lees een artikel over WNF

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiƫntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS