Grip op uw beleid.

Gemeenten moeten hun taken met steeds minder mensen en minder geld uitvoeren. De samenleving verwacht echter steeds meer van uw dienstverlening. Door met een geografische bril naar informatie te kijken kunt u meer grip krijgen op bestaande taken. Uiteraard geldt dat ook voor nieuwe taken op het gebied van zorg en sociale zekerheid. De stap van data naar inzicht en vervolgens naar strategie en beleid begint bij het kijken naar patronen. Zo kunt u de juiste beleidsinterventies bepalen.

Voordelen

Data slimmer benutten

Er is tegenwoordig steeds meer data beschikbaar is. De kunst is om data nu slimmer te benutten en om te zetten naar bruikbare sturingsinformatie.

Inzicht voor beleid

De stap van data naar inzicht en vervolgens naar beleid begint bij het kijken naar patronen. Thema's als veiligheid, leefsituatie en sociale omstandigheden resulteert in inzicht en beleidsinterventie.

Visualisatie & analyse

Bij vrijwel alle vraagstukken waar u voor staat speelt locatie en rol. Door gegevens geografisch te visualiseren en te analyseren ontstaat inzicht in patronen.

Oplossing

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform