Communiceren met inwoners.

Mensen verwachten dat de gemeente meegaat met maatschappelijke ontwikkelingen. Dat heeft bijvoorbeeld invloed op de manier waarop gecommuniceerd wordt met burgers en bedrijven. Hoe kunt u de juiste informatie op de juiste wijze communiceren? ArcGIS Online biedt u de mogelijkheid om configureerbare informatieproducten (zoals ‘webapps’ en ‘apps’) aan te bieden. Elke doelgroep krijgt daarmee relevante informatie te zien, zonder al te veel extra moeite. Een gemeente voorziet zijn burgers en het bedrijfsleven zo op een moderne manier van de juiste informatie.

Lees hoe de gemeente Assen overheidsinformatie communiceert richting inwoners en bedrijven.

"Overheidsinformatie is gemeengoed geworden, waaronder ook geo-informatie. Ik vind dat geo-informatie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dit geldt voor mijn collega’s, maar ook voor onze inwoners en bedrijven."

Gijsbert Pap, geo-adviseur bij gemeente Assen

Voordelen

Configureerbare apps

Kies op basis van templates welke ‘app’ het beste aansluit op de dataset en de doelgroep. Configureer en deel de ‘app’. Klaar voor gebruik.
ArcGIS Web App Templates

In één portaal

Stel ‘apps’ overzichtelijk en professioneel beschikbaar vanuit een eigen ArcGIS Online-portaal.
ArcGIS Online-portaal van Assen

Zelf samenstellen

Gebruik de ‘Web AppBuilder for ArcGIS’ en bepaal naast de gegevens en de look ook welke functies u aanbiedt.
Lees meer over Web AppBuilder for ArcGIS

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform