Met een gerust hart alles onderhouden.

Gebouwen, kades, gasleidingen, water, verlichting en kabels: er zijn ontzettend veel verschillende groepen assets. Ook vaarwegen worden gezien als assets. Veel van deze assets worden door uw haven beheerd. Uw eerste overzicht op de assets begint met een kaart. Geografische analyses geven meer inzicht in onderhoudswerkzaamheden en de consequenties die onderhoud met zich mee brengen. Draagt het onderhoud bij aan de bedrijfszekerheid van de haven, wat zijn de financiële gevolgen en hoe worden deze verdeeld? Na de risicoanalyse maakt u een weloverwogen keuze. Zo worden bij de baggerdesk de resultaten van lodingen in de gaten gehouden en een planning gemaakt, wanneer, welke vaarweg gebaggerd kan worden.
Lees meer over assetmanagement.

Voordelen

Analyseer

Verhoog de performance van assets door patronen en risico’s te zien.

Plannen

Prioriteer werkzaamheden op basis van milieu- en economische factoren.

Visualiseer

Zet de locatie en de conditie van uw waardevolle assets op de kaart.

Oplossingen

ArcGIS for Maritime: Bathymetry

Krijg door de ArcGIS for Maritime: Bathymetry-extensie een uitgebreid overzicht van uw bathymetrische of lodingsgegevens. Sla uw gegevens één keer op en gebruik ze zo vaak u wilt.

Lees meer over ArcGIS for Maritime: Bathymetry

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online