Het havengebied efficiënt inrichten.

Een efficiënt ingericht havengebied met een adequate infrastructuur is voor een haven onmisbaar. Door de groeiende internationale goederenstromen moet er in een haven meer gebeuren, maar blijft de ruimte vaak beperkt. Het is een uitdaging om zorgvuldig om te gaan met het beschikbare terrein en in te spelen op de wensen die spelen in de markt. U kunt met geodesign - dat gebruik maakt van het ArcGIS-platform - ontwikkelingen op het terrein en in de omgeving goed in kaart brengen, zodat onderbouwde beslissingen genomen kunnen worden en u kunt werken aan een efficiënt ingericht haven.

Voordelen

Analyseer

Neem beslissingen over het terrein aan de hand van analyses. Waar wordt welke locatie voor gebruikt en hoe kan de winst worden vergroot.

Plannen

Maak toekomstplannen voor het behalen van de doelstelling van verschillende locaties.

Visualiseer

Breng met het ArcGIS-platform het havengebied, inclusief assets, in kaart.

Oplossingen

ArcGIS for Maritime: Bathymetry

Krijg door de ArcGIS for Maritime: Bathymetry-extensie een uitgebreid overzicht van uw bathymetrische of lodingsgegevens. Sla uw gegevens één keer op en gebruik ze zo vaak u wilt.

Lees meer over ArcGIS for Maritime: Bathymetry

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro