Naar een duurzame haven.

Wat is de impact van groeien, sociaal gezien en op het milieu? Havens willen graag duurzaam groeien. Met het ArcGIS-platform analyseert u de impact van groeien op geluidsoverlast, de carbon footprint en het afvalbeheer. Maar ook herstelwerkzaamheden aan de kust wilt u duurzaam aanpakken. Het ArcGIS-platform helpt u maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Met toonaangevend GIS pakt u vraagstukken aan zoals waterbeheer en de plaatsing van baggerwerkzaamheden. Met een duurzaam informatiesysteem bouwt u aan een duurzame haven.

Voordelen

Analyseer

Ontwikkel een langetermijnstrategie door data uit diverse bronnen te analyseren.

Bekijk

Volg milieu-indicatoren, zoals de kwaliteit van het water en veranderingen in de omgeving, door alle data te registreren en te visualiseren.

Verbeter

Zorg proactief voor transparantie richting de bedrijven en omwonenden in uw omgeving.

Oplossingen

ArcGIS for Maritime: Bathymetry

Krijg door de ArcGIS for Maritime: Bathymetry-extensie een uitgebreid overzicht van uw bathymetrische of lodingsgegevens. Sla uw gegevens één keer op en gebruik ze zo vaak u wilt.

Lees meer over ArcGIS for Maritime: Bathymetry

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS